COVID-19 a bezpečnost potravin: pokyny pro potravinářské podniky

V dokumentu Světové zdravotnické organizace a Organizace pro výživu a zemědělství při OSN se nachází pokyny pro potravinářské podniky v oblasti bezpečnosti potravin v době covidové pandemie.

Dočtete se zde o:

  • prevenci šíření COVID-19 na pracovišti
  • potenciálním přenosu COVID-19 prostřednictvím potravin
  • používání jednorázových rukavic
  • dodržování fyzické vzdálenosti
  • onemocnění COVID-19 na pracovišti
  • přepravě a dodávání složek potravin a potravinářských výrobků
  • maloobchodním prodeji potravin
  • otevřeném vystavování potravin v maloobchodních prodejnách aj.

COVID-19 a bezpečnost potravin – pokyny pro potravinářské podniky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *