Bezpečnost potravin je důležitá pro všechny potravinářské provozy. Splnit požadavky všech standardů je velmi náročné. Školení jsou určena pracovníkům potravinářských podniků a výrobců obalů (obaly určené zejména pro přímý kontakt s potravinami). Vhodné zejména pro pracovníky zodpovědné za kvalitu, hygienu a vývoj, vedoucí a členy týmu HACCP a všechny, kteří se chtějí zabývat nebo se zajímají o management kvality.
Osobně provádím interní školení zaměstnanců ve vaší firmě ve všech oblastech poskytovaných služeb:
- systémy kvality a bezpečnosti potravin ve výrobě
- sanitace a hygienické minimum
- správná výrobní a hygienická praxe pro zpracovatele potravin a krmiv
- systém HACCP
- řízení alergenů
- řízení cizích těles (sklo/tvrdé plasty, kovy, nože, dřevo)
- systémové standardy a požadavky IFS Food v7, IFS HPC, BRC Food 8, BRC packaging verze 6, Tesco Standard
- kontrola škůdců v potravinářství
- interní auditor systému
V rámci firemních seminářů kladu důraz na:
- plné přizpůsobení obsahu semináře potřebám společnosti a jeho sestavení na míru podle typu výroby, reklamací, neshod, nejčastěji se opakujících problémů aj.
- řešení zcela konkrétních situací přímo v pracovním prostředí vaší společnosti
- možnost řešit a konzultovat firemní záležitosti
- nejčastější neshody při auditech
- praktické ukázky aplikací požadavků s pomocí fotodokumentace a řešení modelových situací
nastínění nejlepších variant řešení problematických požadavků standardů